Individueel coaching en teamcoaching

De systemische blik biedt een andere kijk op je eigen levensweg.Ook het pad dat teams gezamenlijk hebben afgelegd kan je met andere ogen bekijken.

Ervaar in een coachingssessie, dat je onderdeel bent van verschillende systemen, en hoe die jouw leven (onbewust) beïnvloeden.

Leer  hoe jij deze kennis in kunt  zetten om  soepeler met verandering om te gaan.

Systemisch coaching

In het  systemisch Coachings-proces ligt de focus op het persoonlijke welzijn en al de factoren die hierop van invloed zouden kunnen zijn. 

Welkom! met alles, wat je meebrengt.

In een verkennend gesprek, bij begin van de coaching, gaan we samen inventariseren wat je vraag nu precies is.

We brengen in kaart wat voor elementen hierin een (onbewuste) rol spelen. Middels een opstelling met vloerankers worden de relevante factoren in de ruimte zichtbaar gemaakt.Je ervaart in de opstelling de context, het weefsel, dat bijdraagt aan wie jij bent en hoe dat in je voor- of nadeel werkt.

Ik voel me goed. Het heeft opgeleverd wat ik er van had gehoopt. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik verdriet of spanning bij me droeg, wat niet van mij was. En dat gevoel heb ik niet meer. Ik voel me mezelf. Hierdoor ben ik stabieler en rustiger. Ik ben waar ik wezen wil. Dus het gaat heel goed met me.
Dat is de ervaring van een klant, na de eerste coachingssessie.


Is nu jouw tijd om ruimte te maken voor duurzame verandering in jouw leven of jouw team?

Neem  contact op via het contactformulier om meer te weten te komen,

https://www.desystemischeblik.nl/contact/

met hartelijke groet,

Sabine

Voel je welkom om contact op te nemen

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? 

Bel mij op: 0031618275619 of mail mij: info@desystemischeblik.nl

 

>