Systemische opstellingen voor verandering 

Ontdek de knelpunten, belemmeringen en bevorderende factoren in je bedrijf, team of persoonlijke sfeer.
Opstellingen zijn een methodiek, die het mogelijk maakt om grotere verbanden waar te nemen, onderstromen in kaart te brengen en naar oorzaken van (hardnekkige) patronen te kijken. Door jouw belemmering in een opstelling zichtbaar aan te kijken verschuift je bewustzijn. Opstellingen werken in een ruimtelijke omgeving, in het echt. Op tafel, in de ruimte en in de innerlijke verbeelding: in je innerlijke ruimte. Bewust zijn over wat je in de ondergrond beweegt opent mogelijkheden voor persoonlijke en organisatorische groei.

Individuele coaching

Andere kijk op je levensweg

Maatwerk
Doorlopend

Voor ondernemers en leidinggevenden die te maken hebben met weerstand en belemmeringen

Workshops & Trainingen

Voor ondernemers met doelen en dromen. Ondernemers die een stap verder durven te gaan

Teamcoaching

Maatwerk
Doorlopend

Voor leidinggevenden, managers, teamleiders en mensen, die in het veld van HR werkzaam zijn

Individuele coaching

De systemische blik biedt een andere kijk op je eigen levensweg.
Ervaar in een coachingssessie dat je onderdeel bent van verschillende systemen, en hoe die jouw leven (onbewust) beïnvloeden. Leer hoe jij deze kennis in kunt  zetten om  soepeler met verandering om te gaan.

Welkom! met alles, wat je meebrengt, het hoeft niet te blijven.
In een verkennend gesprek, bij begin van de coaching, gaan we samen inventariseren wat je vraag nu precies is.
We brengen in kaart wat voor elementen hierin een (onbewuste) rol spelen. Middels een opstelling met vloerankers worden de relevante factoren in de ruimte zichtbaar gemaakt. Je ervaart in de opstelling de context, het weefsel, dat bijdraagt aan wie jij bent en hoe dat in je voor- of nadeel werkt.

Is nu jouw tijd om ruimte te maken voor duurzame verandering in jouw leven? 

Een coachingssessie duurt ongeveer 1,5 uur. Investering 205.- € vrij van Btw. De ervaring van de afgelopen tien jaar leert, dat een drieluik van 3 sessies, verspreid over een aantal weken, het beste werkt om blijvende verandering in je leven aan te brengen.

Neem voor een vrijblijvend (gratis) intake gesprek contact op via info@desystemischeblik.nl


Een op een opstellingen

Live in Dieren of online

Een op een opstellingen lenen zich bij uitstek om te onderzoeken of jij wel of niet stabiel en goed verankert in jouw levensstroom staat.


Ik begeleid al tientallen jaren mensen bij een op een opstellingen. Deze maken heel inzichtelijk welke factoren in jouw leven belemmerend werken. Ik vervul tegelijkertijd de rol van begeleider van de opstelling en representant op verschillende vloerankers. Aan het einde van de een op een opstelling neem jij je eigen plek in om van daaruit naar je eigen (veranderde) toekomst te kijken.

Een op een opstellingen werken door in het hele systeem, je kunt deze ook inzetten als dierbaren of familieleden moeilijkheden, gebrek aan kracht en/of levenslust ervaren. Je kunt plaatsvervangend een een op een opstelling voor iemand anders doen, mits je ervan bewust bent dat je niet iemand anders lot kunt dragen.

Duur: ca 1,5 tot 2 uur

Investering: 205.- € vrij van Btw.

De live een op een opstellingen vinden plaats in Dieren of je kunt je ook aanmelden voor een online een op een opstelling ( alleen voor mensen met ervaring in het systemische werk).

Eerst nog even sparren? Bel ++31618275619 of mail naar  info@desystemischeblik.nl

#sytemischcoaching #eenopeenopstellingen #systemischwerk #individueelsystemischwerk #opstellingen


Systemische boedelscheiding

Middels het format systemische boedelscheiding kan je innerlijk de balans opmaken en onderzoeken wat bepaalde situaties of relaties jou hebben gebracht en wat ze jou hebben gekost. Tussen deze twee polen liggen vaak (onbewuste) dynamieken, waarin levenskracht en levensvreugde opgesloten kunnen zitten.

Innerlijk de balans opmaken

Ik vergelijk het vaak met verhuizen: Als je gewild of ongewild verhuist naar een ander huis of  een andere woning, moet je jouw spullen uitzoeken. Je moet beslissen wat gaat mee en wat blijft achter , of gaat weg. In ons innerlijk doen we dat zelden tot nooit. Stel je eens voor hoe je innerlijk, als het een huis zou zijn, ondertussen eruit zou zien, als je meer dan 50 jaar niet had opgeruimd……en nooit verhuist bent.

Om überhaupt innerlijk ruimte te ervaren, moet je dus innerlijk ruimte maken, maar hoe?

De systemische boedelscheiding is in dit geval voor veel mensen een uitstekend tool om hun leven , werk of relatie met een denkbeeldige kam door de pluizen om erachter te komen, wat het hun heeft gebracht, maar ook wat het heeft gekost.

Meer innerlijke ruimte, integratie en een gevoel van innerlijke vrijheid zijn vaak het resultaat van een systemische boedelscheiding. In situaties waarin je eerder misschien niet zo flexibel was voel je ineens dat niets je meer bindt, dat het mogelijk wordt om vanuit een neutrale plek te handelen, flexibel te zijn en met de situatie mee te bewegen, zonder oordeel, zonder frustratie.

Investering: 2 systemische sessies a 1,5 tot 2 uur  475,- euro (BTW vrij)

Neem bij interesse contact op via https://www.desystemischeblik.nl/contact2/ of bel ++31618275619


Maatwerk 

Wat je vraag ook is, als het om processen gaat ben je hier aan het goede adres.

  • Voor teams, organisaties en ondernemers die uit hun jasje zijn gegroeid en inzicht willen in de zich aandiende toekomst.
  • Voor teams, organisaties en ondernemers, die te maken hebben met weerstand, gedoe en belemmeringen.

Neem contact op voor een (gratis) verkennend gesprek.

Bel : 0618275619 of mail naar : info@desystemischeblik.nl


Voel je welkom om contact op te nemen

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? 

Bel mij op: 0031618275619 of mail mij: info@desystemischeblik.nl

 

>