Systemische opstellingen voor verandering 

Ontdek de knelpunten, belemmeringen en bevorderende factoren in je bedrijf, team of eigen leven. Opstellingen zijn een methodiek, die het mogelijk maakt om grotere verbanden waar te nemen, onderstromen in kaart te brengen en naar oorzaken van (hardnekkige) patronen te kijken. Opstellingen werken in een ruimtelijke omgeving, in het echt. Op tafel, in de ruimte en in de innerlijke verbeelding: in je innerlijke ruimte.

Individuele coaching

Andere kijk op je levensweg

Maatwerk
Doorlopend

Voor ondernemers en leidinggevenden die te maken hebben met weerstand en belemmeringen

Workshops & Trainingen

Voor ondernemers met doelen en dromen. Ondernemers die een stap verder durven te gaan

Teamcoaching

Maatwerk
Doorlopend

Voor leidinggevenden, managers, teamleiders en mensen, die in het veld van HR werkzaam zijn

Individuele coaching

De systemische blik biedt een andere kijk op je eigen levensweg.
Ervaar in een coachingssessie dat je onderdeel bent van verschillende systemen, en hoe die jouw leven (onbewust) beïnvloeden. Leer hoe jij deze kennis in kunt  zetten om  soepeler met verandering om te gaan.

In het systemisch coachingsproces ligt de focus op het persoonlijke welzijn en al de factoren die hierop van invloed zouden kunnen zijn.

Welkom! met alles, wat je meebrengt.
In een verkennend gesprek, bij begin van de coaching, gaan we samen inventariseren wat je vraag nu precies is.
We brengen in kaart wat voor elementen hierin een (onbewuste) rol spelen. Middels een opstelling met vloerankers worden de relevante factoren in de ruimte zichtbaar gemaakt.Je ervaart in de opstelling de context, het weefsel, dat bijdraagt aan wie jij bent en hoe dat in je voor- of nadeel werkt.

Is nu jouw tijd om ruimte te maken voor duurzame verandering in jouw leven? 

Een coachingssessie duurt ongeveer 1,5 uur. Investering 181,50 € incl Btw. De ervaring van de afgelopen tien jaar leert, dat een drieluik van 3 sessies, verspreid over een aantal weken, het beste werkt om blijvende verandering in je leven aan te brengen.


Workshop workshop maken 29.8.2019

Graansilo, Wehl

Heb jij een doel, doelgroep en een verhaal te vertellen, iets om een ander te leren of iets uit te leggen waardoor de wereld mooier wordt en wil je concreet leren deze inhoud in een workshopvorm te gieten?

Met 18 jaar trainingservaring en ontelbare aantallen deelnemers is het vormgeven van trainingen en workshops een sport geworden voor Ingeborg van der Oord.

In deze ochtend bouw je aan je eigen workshop en bedenk je creatieve interventies om impact te maken op de doelgroep die jij wilt bereiken.

Onder begeleiding van Sabine Obermayr-Adamzek ervaar je waar jij de focus op kunt leggen en welke impact je met je workshop maakt.

Meld je aan bij:​ Info@graansilowehl.nl​​​

Kosten workshop zijn 50 euro inclusief koffie, thee, koek met als resultaat jouw flink uitgewerkte gepersonaliseerde workshop.


Opstellingendag Gent 10.11.2019

Ik verheug me erop voor het eerst in België opstellingen te mogen begeleiden.

Je kan met heel veel diversen opstellers en mij en mijn werkwijze kennis maken op de opstellingendag 10.11. 2019 in Gent.

Hieronder een kijkje in wat ik die dag ga doen:

Workshop 1: Fenomenologisch waarnemen

In deze workshop staan je rol als begeleider  en jouw waarnemingsmogelijkheden centraal. Hoe neem jij fenomenologisch waar? Wat heb je daarvoor nodig? Hoe kun je de juiste skills oefenen en versterken? Meervoudige concentratie, lichaams - en ruimtelijk bewustzijn,(spatial awareness) en diversen factoren, die de waarneming beïnvloeden, worden in deze workshop theoretisch en praktisch uitgewerkt.

Workshop 2: “ Alles hoort erbij ” 

Systemische opstellingen lenen zich bij uitstekend om relaties te onderzoeken. Ook de niet tastbare essentiële relaties, Wat is bijvoorbeeld jouw relatie met het grotere geheel? Met niet-menselijke en toch voelbare velden? Hoe onderhoud je een prettige relatie met je eigen zielskern of die van de plek waar je woont? Duik in de wereld van systemische opstellingen en sjamanistische technieken. Werken vanuit de vooronderstelling “Alles hoort erbij ” voorbij “ iedereen hoort erbij ” verder dan Westerse denkbeelden.

Interesse, kijk voor meer info en aanmelding :

http://creatiefmetopstellingen.com/nl/opstellingsdag-2019​​​Drie daagse Basis training herfst/winter 2019


Systemisch kijken naar mens & werk

Donderdag 17.10., 14.11., en 12.12. 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Graansilo Wehl
Investering: 595.- € (excl. Btw) De prijs is inclusief koffie, thee, water en een lekkere lunch.

Vroegboekkorting: Bij aanmelding vóór 17 augustus 2019 voor de Basistraining, ontvang je € 45,- korting.In de basis training leer je de basis van het klassieke systemisch werken.

De basis wetten: Ordening, binding en balans van uitwisseling. Innerlijke houding en systeem fenomenologisch waarnemen zullen deel uitmaken van deze training. De functie van innerlijke loyaliteiten en de drie gewetens komen aan bod. Je leert systeem dynamieken te herkennen.

Je oefent vragen stellen, die openen. Je verdiept je bewustzijn over resonantie, stem en woordkeuze bij het systemisch werken.

In de laatste blok is er ruimte om een casus uit je werkveld in te brengen, om  in de leeromgeving van de training concreet het geleerde in de praktijk te brengen.

Op systemische wijze kijken naar relaties op het werk levert vaak verrassende inzichten op en resulteren in meer rust, taakgerichtheid en een prettige sfeer.

 
Voor ondernemers, coaches, trainers en mensen werkzaam op het gebied van re-integratie & HR ,die zich willen verdiepen in systemisch denken en werken met anderen.


Minimum aantal deelnemers: 6
Maximum aantal deelnemers:12


Aanmelden en meer info: https://www.desystemischeblik.nl/contact/
 

Maatwerk 

Wat je vraag ook is, als het om processen gaat ben je hier aan het goede adres.

  • Voor teams, organisaties en ondernemers die uit hun jasje zijn gegroeid en inzicht willen in de zich aandiende toekomst.
  • Voor teams, organisaties en ondernemers, die te maken hebben met weerstand, gedoe en belemmeringen.

Neem contact op voor een (gratis) verkennend gesprek.

Bel : 0618275619 of mail naar : info@desystemischeblik.nl

>