"Combinatie van groot talent, toewijding en levenservaring...

“In de vijfentwintig jaar dat ik Sabine ken, ben ik steeds opnieuw weer onder de indruk geraakt van haar vaardigheden als shamanic practitioner. Een combinatie van groot talent, toewijding en levenservaring hebben haar communicatie met de wereld van spirit een unieke kwaliteit gegeven. 

Ik kan haar werk van harte aanbevelen aan diegenen die de schoonheid en mogelijkheden van het sjamanisme willen leren kennen.

Daan van Kampenhout  //  Auteur van o.a. Handboek Sjamanisme, Beelden van de ziel en De tranen van de Voorouders.

Daan van Kampenhout , Sabine Obermayr Adamzek, Utrecht 2018, Sjamanisme

Voor mij een eye - opener

Aanrader ! Zakelijk iets niet helemaal helder ? Twijfel ? Niet weten wat je volgende stap zal/kan zijn ? Of diegene op de goede plek zit ? Volg je je hart of je hoofd ? Evm.... Ik kan je van harte een systeemopstelling met Sabine Obermayr - Adamzek (de systemische blik) aanraden ! Jeee wat is zij goed, helder, duidelijk, eerlijk en sensitief ! Voor mij een eyeopener. #ennudan#vraagbaak #mentor #jekannietalleszelf

Walter Spangenberg, // CEO at SARO GmbH Germany - equipment for HORECA. Mentor NLgroeit


"Een verrijking van mijn werk"


Verder vond ik de basistraining een verrijking in mijn werk als teamcoach en sociaal psycholoog. Het systemisch kijken naar mens en werk geeft mij inzichten en tools om teamleden en individuen te helpen zelf het fundament te zien/ontdekken waardoor zij in de veelal als onontkoombaar gevoelde (organisatie en groepsdynamieken) bewegingen meebewegen. Het delen van de kennis geeft hen een gevoel van kracht&stabiliteit ookal verandert de wereld om hen heen.
Je manier van trainen vind ik laagdrempelig en lekker behapbaar daardoor hoef ik geen aantekeningen te maken en onthoud ik het gewoon!Ingeborg van der Oord  //  Sociaal psycholoog & provocatieve teamcoach 


Ik voel me minder vaak moe of " leeggelopen" 


In de loop van de twee jaartrainingen heb ik gemerkt dat ik op meerdere gebieden sterker ben geworden.

Een voorbeeld hiervan is dat ik me veel beter realiseer dat de basis voor mijn eigen leven en werk is dat ik zorgvuldig met mijn eigen energie moet omgaan.

Ik heb veel meer bewustzijn ontwikkeld in het waarnemen van wat er energetisch gebeurd in mijn lijf en de velden waarin we ons begeven.

Ik voel me minder vaak moe of "leeggelopen" door wat ik heb geleerd in de jaartrainingen.

Dit is zeer behulpzaam in mijn werk als systemisch begeleider, maar zeker ook in het dagelijks leven.

Het is heel fijn om te leren van een vrouw die met zoveel bezieling en ervaring les geeft: Sabine, “you walk your talk”, dank je wel.


Drs. Mincka van Houten // GZ psycholoog NIP, oprichter & opleider aan de Academie voor Systemisch Werk, Zutphen

Ik ben zekerder geworden in het communiceren met de ongeziene wereld

Ik merk dat ik zekerder geworden ben in het aanroepen en communiceren met de ongeziene wereld. De opleiding, het vertrouwen en de veiligheid die ik voelde, heeft me gesterkt om dit aan te durven. De methodes die we leerden om dit te doen en vooral nogmaals alle veiligheid die hierbij hoort, geeft me die ruimte en mogelijkheid. Dat vind ik fijn.

Anke , student in jaartraining 1 & 2 // 


"Een volledig nieuwe wereld ging voor mij open...

"Ik heb een workshop bedrijfsopstellingen gevolgd bij Sabine. Een aantal vragen waar ik al een tijdje mee worstelde en maar niet uit kwam, legde ik haar en de groep voor. Zodra de opstelling begon, gebeurde er iets. Ik kan nog steeds niet precies verklaren wat, maar ik weet wel dat er rust kwam in mijn hoofd en dat ik opeens heel helder zag wat de antwoorden waren en wat mij te doen stond. Dit heeft mij heel veel rust en focus gegeven. Sabine begeleidde alles op integere wijze. Een echte aanrader voor iedereen die niet direct antwoord kan vinden op een moeilijk vraagstuk.

Johanna

Johanna  //  Gouden Website


"Ik heb meer focus in mijn werk"

"Na de persoonlijke sessies met Sabine is mijn energieverdeling enorm verbeterd.Niet alleen ben ik de gehele dag door meer geaard, ook heb ik meer focus in mijn werk.

Ik kan mij veel beter afsluiten van prikkels en energievreters van buitenaf. Daarnaast is mijn intuïtie veel sterker geworden waardoor ik met nog meer plezier en vrijheid mijn werk kan uitvoeren.

Sabine is zeer professioneel, kundig, enorm onderlegd en verstaat haar vak uitermate goed! Ze brengt haar kennis over op een hele enthousiaste en humorvolle manier wat het tot een feestje maakt om met haar te werken. 

Edyta Zielinska // Holistic Beauty Therapist - Eigenaresse House of Green


Voel je welkom om contact op te nemen

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? 

Bel mij op: 0031618275619 of mail mij: info@desystemischeblik.nl

 

>