"Combinatie van groot talent, toewijding en levenservaring...

“In de vijfentwintig jaar dat ik Sabine ken, ben ik steeds opnieuw weer onder de indruk geraakt van haar vaardigheden als shamanic practitioner. Een combinatie van groot talent, toewijding en levenservaring hebben haar communicatie met de wereld van spirit een unieke kwaliteit gegeven. 

Ik kan haar werk van harte aanbevelen aan diegenen die de schoonheid en mogelijkheden van het sjamanisme willen leren kennen.

Daan van Kampenhout  //  Auteur van o.a. Handboek Sjamanisme, Beelden van de ziel en De tranen van de Voorouders.

Daan van Kampenhout , Sabine Obermayr Adamzek, Utrecht 2018, Sjamanisme

Voor mij een eye - opener

Aanrader ! Zakelijk iets niet helemaal helder ? Twijfel ? Niet weten wat je volgende stap zal/kan zijn ? Of diegene op de goede plek zit ? Volg je je hart of je hoofd ? Evm.... Ik kan je van harte een systeemopstelling met Sabine Obermayr - Adamzek (de systemische blik) aanraden ! Jeee wat is zij goed, helder, duidelijk, eerlijk en sensitief ! Voor mij een eyeopener. #ennudan#vraagbaak #mentor #jekannietalleszelf

Walter Spangenberg, // CEO at SARO GmbH Germany - equipment for HORECA. Mentor NLgroeit

"Een verrijking van mijn werk"


Verder vond ik de basistraining een verrijking in mijn werk als teamcoach en sociaal psycholoog. Het systemisch kijken naar mens en werk geeft mij inzichten en tools om teamleden en individuen te helpen zelf het fundament te zien/ontdekken waardoor zij in de veelal als onontkoombaar gevoelde (organisatie en groepsdynamieken) bewegingen meebewegen. Het delen van de kennis geeft hen een gevoel van kracht&stabiliteit ookal verandert de wereld om hen heen.

Je manier van trainen vind ik laagdrempelig en lekker behapbaar daardoor hoef ik geen aantekeningen te maken en onthoud ik het gewoon!Ingeborg van der Oord  //  Sociaal psycholoog & provocatieve teamcoach 

Sabine is integer, wijs, transparant en puur. 

“Ik heb meerdere sessies mogen volgen bij Sabine, zowel 1 op 1 als in groepen. Keer op keer verrast ze je met haar diepe vragen om echt bij de kern uit te komen. Vooraf denk je vaak rationeel na over de vragen die je wilt stellen, maar zij kijkt naar het grotere geheel en ook waar het probleem van nu een oorsprong kan hebben. Daardoor zijn de uiteindelijke opstellingen vaak heel anders dan je van tevoren inschat, maar de uitwerking is veel dieper en helender omdat je bij de bron van je probleem kijkt. Sabine is integer, wijs, transparant en puur. Ze staat heel dicht bij zichzelf en kan daardoor alles geven wat ze in zich heeft.

Annemieke Bremmer //  Nieuwsgierige verhalenverteller

Annemieke Bremmer

Heel verrassend, maar zeer leerzaam.

"Ik heb een workshop bedrijfsopstellingen gevolgd bij Sabine. Dit heeft mij duidelijkheid gegeven over hoe onderliggende factoren van invloed kunnen zijn op het heden. Bij mij kwam er een, voor mij zeer verrassende factor aan het licht, die een belemmering was. Heel verrassend, maar zeer leerzaam. Sabine begeleidt de opstellingen op een integere wijze. Ze heeft een groot invoelend vermogen. Ik heb veel respect en bewondering voor haar aanpak en haar als persoon.

Patricia Stijntjes  //  Praktijk voor Ayurvedische massage: Kracht ben Jij

"Ruimte voor keuze van deelnemers...

“Ik heb de workshop "Systemisch kijken naar mens en werk" onder jouw leiding als prettig, open en veilig ervaren. Er was steeds ruimte voor keuze van deelnemers om iets te doen of niet te doen. Tegelijkertijd stuur je het proces helder en plezierig en ook met de nodige diepgang.

Peter van Essen //  Hypnotherapeut, november 2018

"Een volledig nieuwe wereld ging voor mij open...

"Ik heb een workshop bedrijfsopstellingen gevolgd bij Sabine. Een aantal vragen waar ik al een tijdje mee worstelde en maar niet uit kwam, legde ik haar en de groep voor. Zodra de opstelling begon, gebeurde er iets. Ik kan nog steeds niet precies verklaren wat, maar ik weet wel dat er rust kwam in mijn hoofd en dat ik opeens heel helder zag wat de antwoorden waren en wat mij te doen stond. Dit heeft mij heel veel rust en focus gegeven. Sabine begeleidde alles op integere wijze. Een echte aanrader voor iedereen die niet direct antwoord kan vinden op een moeilijk vraagstuk.

Johanna

Johanna  //  Gouden Website

"Ik heb meer focus in mijn werk"

"Na de persoonlijke sessies met Sabine is mijn energieverdeling enorm verbeterd.Niet alleen ben ik de gehele dag door meer geaard, ook heb ik meer focus in mijn werk.

Ik kan mij veel beter afsluiten van prikkels en energievreters van buitenaf. Daarnaast is mijn intuïtie veel sterker geworden waardoor ik met nog meer plezier en vrijheid mijn werk kan uitvoeren.

Sabine is zeer professioneel, kundig, enorm onderlegd en verstaat haar vak uitermate goed! Ze brengt haar kennis over op een hele enthousiaste en humorvolle manier wat het tot een feestje maakt om met haar te werken. 

Edyta Zielinska // Holistic Beauty Therapist - Eigenaresse House of Green

>