Geniet van de zomer !

Op 21 juni is alweer de zomerzonnewende, dit is de langste dag en de kortste nacht, een moment bij uitsteek om de zon en het licht te eren, te genieten van de overvloed in de natuur en je helemaal over te geven, los te laten wat je belemmert en volop te genieten van de natuur: Lekker zwemmen in natuurwater, picknicken aan de bosrand, uitwaaien aan zee of gewoon genieten van de fijne sfeer op je eigen balkon of achtertuin.

Soms raakt het genieten bij al onze dagelijkse beslommeringen op de achtergrond en raken we gevangen in (onbewuste) patronen, die ons het genieten alleen met schuldgevoelens toestaan. Deze schuldgevoelens komen vaak voort uit  onze collectieve Calvinistische achtergrond, onbewuste familieovertuigingen of een afkeer van het kapitalistische consumptiepatroon. In feite allemaal traumapatronen. Echt genieten kan je pas als je in het veld van posttraumatische groei op verkenning gaat, jezelf toestaat om gewoon te zijn met alles wat je meebrengt en niet meer me resoneert met oude (onbewuste) schuldgevoelens.

Ik persoonlijk geniet al een aantal jaren met mijn hele wezen van het diep menselijke contact dat ik ervaar in het begeleiden van een op een opstellingen, voel je welkom om contact met mij op te nemen om je (trauma) patronen, overlevingsstrategieĂ«n en  alles wat je bij het genieten belemmert aan te kijken en het daar te laten waar het hoort.

Bel of mail mij voor een vrijblijvend verkennend gesprek via:

info@desystemischeblik.nl of : ++31618275619
 
Geniet van de zomer, van alle overvloed en het plezier van het menselijk bestaan,

met hartelijke zonnige groet, 
Sabine

PS: Hier nog wat tips, als je besluit dit jaar volop van de zomerzonnewende te willen genieten en in verbinding te zijn met de natuurlijke krachten om ons heen:
https://www.desystemischeblik.nl/21-juni-zomerzonnewende-8-tips-om-de-zomer-overvloed-en-verbinding-te-vieren/

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>