Sjamanisme en opstellingen

Meestal niet.Soms neem ik  mijn trommel mee naar opstellingsdagen. Bij het begin van en opstellingen dag zing en trommel ik dan bijvoorbeeld voor alle buitengesloten, vergeten en niet geëerde personen in een systeem, in deze streek , in de achtergronden van de personen die vandaag aanwezig zijn.

Dit komt voort uit mijn ervaringen als Shamanic practioner : Er zijn in elk systeem  altijd personen , die uit welke,  toen ook oprecht gevoelde en genomen  besluiten,  buitengesloten zijn. Zij zijn maken hoe dan ook onderdeel uit van deze systemen.

Elk systeem heeft in de diepte maar een doel: Alles en iedereen hoort erbij.

Middels zingen en trommelen (is in feite een vorm van bidden) schep ik ruimte voor deze buitengesloten leden van een systeem om zich welkom te voelen  en zich in de opstelling te laten zien.

Soms voegt dit het ontbrekende stukje toe, dat een systeem een beetje completer wordt en zijn zelf herstellend vermogen een extra boost krijgt.

 

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>