Niet lekker in je vel op je werk?

 

Middels een opstelling kan je in de ruimte zichtbaar maken wat eventuele onderliggende dynamieken zijn, dynamieken in het weefsel (of veld) van een team of een organisatie die het geheel beïnvloeden zonder dat wij in de dagelijkse praktijk hier zicht op of een bewustzijn over hebben.

Misschien voel jij wel niet lekker in je vel omdat jij nu de baan hebt van iemand die op een systemisch niet evenwichtige manier uit de organisatie is weggegaan( bijvoorbeeld door: ontslag op staande voet, fraude, of enige vorm van machtsmisbruik).

Je lijf pikt de signalen uit het weefsel op en signaleert: Hier is iets in onevenwicht!!! Dat kan jij ervaren als op je werk niet lekker in je vel zitten. Deze resonantie heeft niets met jou als persoon te maken maar met het veld waarin jij je begeeft op je werkplek. Omdat wij mensen ook een energetisch veld hebben is het zelfs mogelijk dat jij deze gevoelens of sensaties mee naar huis neemt, ondanks ze eigenlijk op je werk thuis horen.

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>