Voordat ik de opleiding familie-en organisatieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut in Groningen in 2002 heb gevolgd praktiseerde ik al een aantal jaren Sjamanisme. Dit heeft mijn kijk op systemen en hun dynamieken beïnvloed.

Inheemse volkeren hebben een holistisch wereld beeld, zij gaan ervan uit dat alles onderling verbonden is. En met alles bedoel ik alles: Niet alleen mensen, maar ook dieren, planten, planeten, voorwerpen en principes (denkbeelden en concepten).Verbonden op het niveau van de ziel.

Dat ook elementen van de natuur een ziel hebben, eventueel dezelfde dynamieken  volgen als menselijke systemen, wordt in de meeste systemische opstellingen niet meegenomen (uitzonderingen nagelaten).

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>