Wij zijn allemaal onderdeel van… van systemen zoals je familie van herkomst, het land waarin je woont, de organisatie waarvoor je werkt. Deze systemen beïnvloeden (onbewust) onze waarneming en gedrag. Het grote geheel waarnemen betekend voor mij dat je middels een opstelling de onderlinge verbanden, die je (onbewust) met je meedraagt zichtbaar kunt maken.

Dat je als het ware uitzoomt, soms letterlijk een paar stappen terug doet om vanuit een andere plek naar de situatie te kijken. Vanuit dit bredere perspectief is het mogelijk om onderliggende dynamieken waar te nemen, die van invloed op de situatie zijn, die, als je niet van waarnemingsplek verschuift onzichtbaar blijven.

Het grotere geheel bestaan uit: De essentie, de onder- en bovenstroom, en de consensusrealiteit. Dat is de realiteit , die afhankelijk van de groep die ze bepaald afwijkt van de overeengekomen realiteit in een andere groep.

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>