Hoe kom je in verbinding met je ziel?

Hoe kom je in verbinding met je ziel?

Hoe kom je in verbinding met je ziel? er moet in het leven toch nog meer dan dit...... zijn ? Dat vroeg ik mij jaren geleden af: 

Ik zat toen in een diepe put en alles wat mij restte waren heel veel vragen, vragen zoals:

  • Wat heeft dit leven eigenlijk voor nut?
  • Is het echt zo dat ik een ziel heb?
  • Als dat zo is hoe kan ik daarmee (bewust) in contact treden?
  • Wat zou dat schelen in de beleving van de alledaagse rompslomp?
  • Zijn er nog andere mensen die zich dit afvragen?
  • Waar zou ik die kunnen vinden?

Ik heb nu ook niet alle antwoorden, maar ik ben wel in contact met mijn ziel, mijn essentie.Mijn leven is daardoor lichter, rustiger en makkelijker geworden. Het stroomt moeiteloos daar naar toe, waar het leven mij wil brengen, het  beweegt  mij. Ik laat mij ondertussen vol vertrouwen bewegen in de wetenschap, dat ik onderdeel ben van iets onbenoembaars, dat door mij heen naar verder stroomt.

Hoe? 

Ik had het geluk om Daan van Kampenhout tegen te komen. Door hem ben ik  in aanraking gekomen met Sjamanisme en het wereldbeeld van inheemse volkeren. Zij gaan ervan uit dat alles verbonden en alles bezield is, niet alleen mensen, maar ook planten, dieren, plekken, zelfs objecten.

Deze gedachte dat alles bezield  met elkaar verbonden is was voor mij een eyeopener en heeft mij tot in het diepst van mijn ziel geraakt.

Sindsdien zijn er decennia verstreken. Ik beoefen het Sjamanisme dagelijks, voor mijzelf en met anderen. Het allerliefst met een groep gelijkgestemden. Een groep mensen, die zich wederzijds ondersteunt: met  een luisterend oor, gedeelde verhalen, samen nieuwe wegen inslaat en af en toe een warme knuffel geeft. Gezamenlijk op onderzoek te gaan, verbinding te ontdekken en te integreren.

Krachtbronnen in de verschillende werkelijkheden te vinden, geestenhelpers  en gidsen te ontmoeten, inzichten op te doen in de bovenwereld.

Om vervolgens alles wat we hebben ontmoet in  de andere werkelijkheden op een  evenwichtige manier te  integreren in de middenwereld: onze consensus realiteit. 

Ook in contact komen met je ziel? Jouw essentie? 

Kijk op de pagina workshops, kom voor een sjamanistisch of systemisch consult of bel mij. Ik faciliteer als tussenpersoon jouw verbinding met je eigen ziel.

Eerst nog meer  lezen? Lees mijn blogs over

Ik en mijn spirithelper

Crazywise

Wat is Sjamanisme ?

Een zeer interessante documentaire is: https://crazywisefilm.com/

Contact opnemen? https://www.desystemischeblik.nl/contact2/

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>