Hoe onderhoud je een relatie met een Spirithelper Sjamanisme Sabine Obermayr Adamzek Tribal Tools for Change

Hoe begin je een relatie met een Spirithelper?

Vraag van een klant:

Tijdens de sjamanistische sessie werd het duidelijk dat de Spirits prijs zouden stellen op wat meer interactie. Nu heb ik daar zelf ook zin in, als ook behoefte aan, maar ik weet niet zo goed hoe dit aan te pakken. Ik heb het ze al meerdere keren gevraagd maar kom er niet uit. Ik praat regelmatig met ze, bedank ze voor de dag, nodig ze uit duidelijker aanwezig te zijn in mijn leventje, mijn dromen.

Misschien is dit het ook wel en verwacht ik teveel. Maar nee er is méér, voel en weet ik. Ik dacht: ik waag een gokje door te kijken of jij wellicht nog ideeën hebt.

Bedankt alvast voor je reactie.

Dank je wel voor jouw vraag, ze inspireert mij concreet te verwoorden wat ik al jaren doe. Hoe ik van tribal people en medicijnmensen heb geleerd een relatie met (ongeziene) weldadige  krachten te onderhouden. ​

Een voorwaarde is dat beide partijen in een gezonde wederkerige relatie geïnteresseerd zijn.

Balans van uitwisseling

Mensen doen dit onderling met andere mensen (onbewust) op precies dezelfde manier, dat kan je in opstellingen observeren. In het systemische werk noemen wij dit Balans van uitwisseling of te wel  de balans tussen geven en nemen.

Als jij wilt dat de relatie groeit geef je net iets meer terug, als je hebt ontvangen, dat wekt bij de ander het verlangen op om het te evenaren of ook weer iets meer te geven, als die  heeft ontvangen.

In deze realiteit investeer je bijvoorbeeld in een goed gesprek, een bosje bloemen of je kookt een maaltijd voor je vriendin .De volgende keer doet zij hetzelfde voor jou en na een aantal gesprekken, maaltijden of uitwisseling van  tastbare cadeaus, weten jullie beiden dat dit verder gaat. Door samen tijd door te brengen en  elkaar beter te leren kennen krijgt  deze relatie een bodem, ontstaat en gezamenlijk weefsel dat aan de relatie bestaansrecht  geeft.

Relatie met Spirithelpers

Deze relatie doet jullie beiden goed. Misschien kunnen jullie van of met elkaar iets leren, grenzen verleggen of gewoon samen lol hebben. Beiden voelen zich verrijkt door een relatie , die op deze grondslag opgebouwd wordt.

Op deze manier groeit de relatie, wordt hechter, dieper en krijgt meer betekenis. Hierop kan je in een crisis wederzijds een beroep doen, om elkaar te helpen.

De relatie die jij hebt met jouw spirithelpers verschilt niet zo zeer van die die je hebt met “gewone” mensen, bijvoorbeeld vriendinnen in deze materiële realiteit. Ze groeit door wederzijdse belangstelling. Door dat de een iets voor de ander doet, wat die op prijs stelt,  doet de ander weer iets terug om een evenwicht in de relatie te brengen.

Relatie met geestenhelper Sabine Obermayr Adamzek


De basis voor een goede wederkerige relatie met een Spirithelper begint met  wederzijdse belangstelling. Je bent in een droom, trancereis of anderszins in contact gekomen met een Spirithelper. En nu?

Hoe begin je een relatie met een Spirithelper, een niet tastbare vriend?

Dat hangt af van de vriend in kwestie. Net als de mensen in de gewone werkelijkheid, zijn Spirithelpers nogal verschillend. Wat zou je doen als je in deze materiele wereld een nieuw contact opdoet? Iemand ontmoet, die jou interesseert, waarvan je voelt dat dit wederzijds is?

Je ziet iemand op een feestje en gaat erop af, je stelt je voor  en zegt : Hoi ik ben ……... Als de ander jou ook leuk vindt zegt zij: Hoi ik ben……..

Normaliter volgt een gesprek over wat jullie interesses zijn ,hoe jullie hier zijn gekomen, wat jullie connectie met de gastvrouw is enzovoort.

Met Spirit gaat het precies zo.

Ontmoeting

Als je een helper ontmoet, stel je voor en zeg je naam. Vraag ook aan hem of haar hoe zij of hij heet. Leg uit dat je hem of haar interessant vindt en misschien waarom. Als zij of hij zijn of haar naam niet wilt noemen, zeg dan vriendelijk dank je wel en trek je terug.

Je zou op een feestje in de materiele wereld ook niet met iemand verder willen praten, die zich niet wilt voorstellen.

Zegt zij of hij wel hoe zij of hij heet, is dat een fijne basis om verder te gaan. Vraag aan hem of haar wat hij of zij leuk vindt, wat ze op prijs stellen om met jou een relatie aan te willen gaan en wat jullie voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Wees zo concreet mogelijk, leg uit wat jij van deze relatie verwacht: Is het vriendschap, herkenning, kennis delen, wil je iets leren? Vraag ook aan de Spirithelper: wat is jouw specialiteit? Wat kan ik van jou leren? Waar ben jij goed in?

Omdat de Spirit niet tastbaar in jouw omgeving aanwezend is kan je hem of haar vragen of het in orde is om een afbeelding, tekening of tastbaar object neer te zetten, om het voor jou te vergemakkelijken om contact op te nemen. Als dat oké is, maak dan het liefste zelf een tekening of een object, dan laat je zien dat je in deze relatie wilt investeren, dat je moeite doet.

Als je zelf niet zo kunstzinnig aangelegd bent , koop een afbeelding of object, zoals een beeldje en leg aan je Spirithelper uit, dat je twee linker handen hebt………Geld is ook energie, je eigen energie, die je, als het goed is, geïnvesteerd hebt om jouw geld te verdienen.

Tastbaar object als communicatiemiddel

Hoe onderhoud je een relatie met een Spirithelper Sabine Obermayr Adamzek

Schildpad ratel


Neem het object, het beeldje of de tekening en bekijk het als communicatie middel dat de verbinding tussen jouw en de Spirithelper faciliteert. Je kan je voorstellen dat het object als een ouderwetse telefoon functioneert.

Als je belt en er is niemand thuis, spreekt dan als het ware op het antwoordapparaat in, en zeg dat je het fijn zou vinden als de andere partij terugbelt.

Wees in de komende dagen alert of het antwoord misschien in je natuurlijke omgeving opduikt. In de form van een wolkenformatie, een patroon dat je ineens herkent, in de bladeren die in jouw tuin liggen of door een innerlijk inzicht.

Of misschien komt het antwoord in een droom. Of door een persoon, die ineens op je pad komt, die iets tegen je zegt waaraan je merkt dat de kwaliteit van een bepaalde zin anders is, dan je gewent bent.

Als je erg onzeker bent in het herkennen van de antwoorden, zoals ik in het begin van mijn communicatie met de Spiritwereld, vraag dan de Spirit in kwestie om duidelijk te zijn, door bijvoorbeeld een kleur af te spreken, of een symbool waaraan je herkent dat hij of zij het is, die zich meld.

In de meeste tradities worden trommels, ratels of ander geluid makend gereedschap ingezet om de communicatie tussen deze en andere werelden te bevorderen. Je kan altijd een ratel maken, met een afbeelding van de Spirithelper om op deze manier contact op te nemen.

Antwoord

Als je op de ene of andere manier antwoord op je vraag hebt gekregen, en ja ook in de interactie met de ongeziene werkelijkheid is het de vraag, die het antwoord bepaald ( hoe concreter jouw vraag, hoe concreter het antwoord) vergeet dan vooral niet jouw Spirithelper te bedanken. Als je een leuke kaart van een vriendin krijgt, doe je dat toch ook.

Spirithelpers stellen het vaak op prijs als je ze lekker geurend rook geeft, of geurige bloemen bij het object neerzet, of als je voor zingt, trommelt of ratelt.

Sommige Spirithelpers hebben een voorkeur voor bepaalde geuren of lekkernijen. Net zoals mensen. Ik heb een aantal Spirithelpers die het erg fijn vinden als ik chocola bij hun object neerleg.

Die eten ze uiteraard niet zelf op, ik geef de chocola na een aantal dagen terug aan de natuur , dat kan je met alles doen, dat je hun aanbied, als het organisch afbreekbaar is.

Het gaat om het gebaar en de aandacht, die jij aan de relatie geeft.

Je zult zien dat na verloop van tijd jullie onderlinge relatie op deze manier groeit. Dat de Spirithelper misschien een keer uit zich zelf contact met jou opneemt om jou een boodschap te brengen. Of dat de relatie dusdanig is gegroeid, dat de helper ook in een crisis jou uit zich zelf te hulp schiet.

Gids

Voor sommigen mensen is het weldadig als ze eerst een gids hebben, die hun meeneemt in het eerste contact met helpers uit de ongeziene werelden. Iemand, die daar de weg kent en de taal van de inboorlingen spreekt.

Als je voor het eerst naar een vreemd land afreist huur je misschien ook een gids in om niet te verdwalen, en al die speciale plekjes te zien, die vooral bij de inheemse bevolking bekend zijn.

Of je neemt eerst een taalcursus om enigszins je weg te vinden in een land waar je niets van af weet. In een vreemde stad kan het erg leuk zijn om met iemand op stap te gaan, die daar al lang woont en jullie gaan samen  uit eten in het precies goede, niet te dure restaurant……

Wil jij mij als gids inhuren?

Ik reis al meer dan twee decennia door de ongeziene werkelijkheden en heb ondertussen een hele groep Spirithelpers, die jou ook van dienst kunnen zijn.

Hoe ze in mijn leven zijn gekomen lees je in mijn blog

https://www.desystemischeblik.nl/crazywise/​​​

Interesse om zelf een Spirithelper te ontmoeten? Neem contact met mij op.

https://www.desystemischeblik.nl/contact/​​​

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>