Ik geniet dit jaar bijzonder van de komst van de winter en kijk ernaar uit om op 21 december de winterzonnewende te vieren.

Met volle aandacht en bewustzijn stil te staan bij het moment in de tijd wanneer het de langste nacht en de korste dag is. Dit moment wanneer de natuurlijke energie van de zon in onze beleving keert vol te ervaren daar laad ik van op.

De tijd van ZIJN

Deze tijd van het jaar is, als je in overeenstemming met de natuurlijke ritmes leeft, een tijd van ZIJN.
De natuur en de opwaartse kracht van de aardenergie trekt zich terug om te rusten en alleen maar te zijn. Pas als de winterzonnewende is geweest gaat heel geleidelijk aan de energie weer stromen.
Deze weken voor en na de winterzonewende en kerst zijn bij uitstek een tijd waarin je niets hoeft, alleen ZIJN.

Ja ik weet ook, dat de meeste van ons dat niet zo ervaren omdat in onze Westerse maatschappij deze tijd erg druk is....

Wees je dus bewust, als jij je bewust met de natuurlijke staat van energie in december en begin januari verbind, dat je tegen het collectieve veld ingaat, en dat kost in eerste instantie een kleine inspanning: Namelijk je bewust zijn dat je dat doet.

Dan kan je dit loslaten en je overgeven aan ZIJN.

Het princiepe van dit jaargetijde omarmend: Vertouwen. Vertrouwen in het geheel, in het Universum, en dat alles goed is zoals het is.
Niets meer aan doen, alleen genieten van zijn.

Fijne winterzonnewende, Merry X-mas & a happy 2023 

wens ik iedereen toe,

met hartelijke groet, 

Sabine

PS: Als je moeite hebt je over te geven aan ZIJN en onrust in je lijf, leven en ziel ervaart en daar verandering in wilt brengen ben je van harte welkom voor een systemisch of sjamanistisch consult om  innerlijke rust en vertrouwen in ZIJN een grotere plek in je leven te geven.


Mail naar info@desystemischeblik.nl voor meer info


Meer lezen over systemische opstellingen en wat deze voor mij en mijn gezin aan ons leven hebben toegevoegd: https://www.desystemischeblik.nl/waarom-een-systemische-opstelling-doen-bij-leermoeilijkheden-artikel-over-systemische-verstrikking/

About the Author

Ik ben een pro actieve mensen mens gespecialiseerd in out of de box oplossingen.Door mijn achtergrond in drama, filosofie, systemisch werk en Sjamanisme neem ik grotere verbanden waar, hoor ik het ongezegde en ben ik ondertussen expert in de verruiming van waarneming.Ik stel de vragen die openen, voorbij het zichtbare. Daarmee faciliteer ik verandering in vastgelopen situaties. In de persoonlijke sfeer, in teams en voor ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boek nu een sessie of neem contact op

Boek een 1 op 1 sessie of een jaartraining bij Sabine.

>